x
Boiley eierkoker voor de magnetron
 • Boiley eierkoker voor de magnetron
 • Boiley eierkoker voor de magnetron

  Kinderlijk eenvoudig het perfecte eitje voor het ontbijtje toveren!
  x
  Helaas hebben we nog maar 92 stuks op voorraad, verander het aantal aub.
  € 795
  The expected delivery date
  Boiley eierkoker voor de magnetron
  Productbeschrijving

  Bij een echt stevig ontbijt hoort natuurlijk ook het ei in allerlei variaties. Een perfect begin van de dag houdt geen onvoorziene verrassingen in. Tenzij ze positief zijn. Daar hoort echter geen mislukt ei bij die de stemming bederft. Hoe hard of zacht iemand zijn ei ook wil, is puur een kwestie van smaak. Het precies zo tot in de puntjes voor elkaar te krijgen, vereist jarenlange oefening en vlekkeloze routine.

  Wie daarvoor nog tijd, nog geduld heeft, kan zich heel eenvoudig met de Boiley eierkoker voor de magnetron behelpen. Het grappige "ei op pootjes" eenvoudig met water en een ei vullen, en in de magnetron stoppen en je bespaart veel energie en tijd uit! Nooit meer ergeren vanwege de eieren bij het ontbijt - vanaf vandaag laat je deze belangrijke klus klaren door de Boiley eierkoker! Om de eieren perfect te laten worden, moet je de aanwijzingen op de verpakking ter harte nemen. Bij 800 Watt duurt het tussen de 4 en 7 minuten totdat het ei gegeten kan worden - afhankelijk van hoe hard of zacht je het wilt.

  De Boiley eierkoker is perfect voor eenpersoonshuishoudens of voor gezinnen die eigenlijk niet zoveel met eieren hebben, maar waarvan één lid er gek op is.

  Meer
  details
  • Boiley magnetron eierkoker
  • Eierkoker voor één ei
  • Werkt zonder water
  • Produceert zachte, halfzachte of harde eieren, afhankelijk van de verwerkingstijd
  • Afmetingen: 6 x 10 cm
  Meer details
  Dit zeggen onze
  KLANTEN
  Helaas, Boiley eierkoker voor de magnetron heeft nog geen beoordelingen
  slider #2
  Laat je
  inspireren