< Terug
Crispiz Pizzasteen
Crispiz Pizzasteen Crispiz Pizzasteen Crispiz Pizzasteen Crispiz Pizzasteen Crispiz by Cookut - Pizza stone for crispy pizza cooked in 5 minutes

Crispiz Pizzasteen

I’m an Pizzaterian, what about you?
Op voorraad Levertijd 2-4 werkdagen
€ 34,95
Op voorraad Levertijd 2-4 werkdagen
€ 34,95
  • Met gaten om de crunch-factor te vergroten
  • Hitte bestendig tot ca. 435°C (dat is voldoende)
  • Materiaal: cordieriet (mineraal)
  • Diameter: ca. 38 cm
  • Was deze met de hand en dompel het niet in water
Productbeschrijving

In afwezigheid van een steenoven, gemaakt van orgineel Napolitaans steengoed en rekening houdend met het feit dat pizza op steen gebakken moet worden, smeken we je om knapperige hapjes. Dit met de prachtige Crispiz-pizzasteen (gemaakt van het uitstekende mineraal Cordierit, BTW), waarmee je je oven of grill nu kunt transformeren in het ultieme pizza-station. Easy Peasy.

Dus pizza op de steen, steen op de bakplaat en vuurvrij. Je zult zien: het is nog nooit zo goed geweest, de pizza (trouwens ook vanwegde de slim voorziene ventilatiegaten in de steen, die het deeg heel knapperig maken). “Buen appetito”

Read moreRead less
details
  • Crispiz pizzasteen
  • Pizza zoals uit de steenoven, gemaakt in je huis en in een paar minuten
  • Steen slaat de warmte van je traditionele oven op om pizza te bakken zoals in de steenoven
  • Door de gaten kan hete lucht het deeg direct op de grond garen en overtollig vocht verwijderen
  • Voor het reinigen: schrob de steen om alle vastzittende resten verwijderen en spoel gewoon met water (gebruik geen schoonmaakmiddelen/zeep)
  • Materiaal: cordierite
  • Maximale temperatuur tot ca. 435°C
  • Kan gebruikt worden voor huisgemaakte en ingevroren pizza.
  • Kan in de oven of op de grill worden gebruikt
  • TIP: bepaalde ingredienten smaken beter als ze alleen op de pizza worden gelegd nadat ze uit de oven zijn gehaald (bv: rucola, basilicum,...).
  • Instructies (Nederlands, Duits, Frans, Engels, Italiaans)
  • Afmetingen pizzasteen ca. 1cm hoog, diameter ca. 38cm; verpakking ca. 40 x 040 x 3,5 cm
  • Gewicht ca. 2,3 kg
  • Niet geschikt voor de vaatwasser (de vuurvaste steen is poreus)
  • De pizzasteen wordt erg heet, alleen met een keukenhandschoen of theedoek vast nemen.
  • Giet geen koude vloeistoffen in de oceaan
  • Laat de steen niet in direct contact met vlammen
  • Het is normaal dat kookpunten op de steen blijven

Instructies:

  • Verwarn de oven voor op 230-300 °C (convectie) of lichte barbecue
  • Zet Crispiz op een rooster in de oven of op de grill
  • Maak pizza’s of gebruik bevroren pizza’s
  • TIP: voor zelfgemaakte pizza’s raden we aan om veel meel onder het deeg en op het bord te gebruiken (het kan dan gemakkelijker op de pizzaschep/steen worden geschoven)
  • Als de pizzasteen heet is, leg de pizza dan direct op de steen (zonder bakpapier, enz.). En laat hem ongeveer 5-15 minuten te bakken, afhankelijk van de dikte van de ingredienten en de oventemperatuur – gebruik indien mogelijk alleen bodemwarmte (geen circulatielucht of topwarmte)
  • OPMERKING: als u alleen de pizza maakt, kunt u de oven uitschakelen. Steen slaat de hitte op en de pizza bakt op de steen.
  • Verwijder de pizzasteen – LET OP: bescherm de handen tegen de hitte
  • Pizza kan op de steen worden gesneden
Meer details
Crispiz Pizzasteen
Productbeschrijving

In afwezigheid van een steenoven, gemaakt van orgineel Napolitaans steengoed en rekening houdend met het feit dat pizza op steen gebakken moet worden, smeken we je om knapperige hapjes. Dit met de prachtige Crispiz-pizzasteen (gemaakt van het uitstekende mineraal Cordierit, BTW), waarmee je je oven of grill nu kunt transformeren in het ultieme pizza-station. Easy Peasy.

Dus pizza op de steen, steen op de bakplaat en vuurvrij. Je zult zien: het is nog nooit zo goed geweest, de pizza (trouwens ook vanwegde de slim voorziene ventilatiegaten in de steen, die het deeg heel knapperig maken). “Buen appetito”

Read moreRead less
details
  • Crispiz pizzasteen
  • Pizza zoals uit de steenoven, gemaakt in je huis en in een paar minuten
  • Steen slaat de warmte van je traditionele oven op om pizza te bakken zoals in de steenoven
  • Door de gaten kan hete lucht het deeg direct op de grond garen en overtollig vocht verwijderen
  • Voor het reinigen: schrob de steen om alle vastzittende resten verwijderen en spoel gewoon met water (gebruik geen schoonmaakmiddelen/zeep)
  • Materiaal: cordierite
  • Maximale temperatuur tot ca. 435°C
  • Kan gebruikt worden voor huisgemaakte en ingevroren pizza.
  • Kan in de oven of op de grill worden gebruikt
  • TIP: bepaalde ingredienten smaken beter als ze alleen op de pizza worden gelegd nadat ze uit de oven zijn gehaald (bv: rucola, basilicum,...).
  • Instructies (Nederlands, Duits, Frans, Engels, Italiaans)
  • Afmetingen pizzasteen ca. 1cm hoog, diameter ca. 38cm; verpakking ca. 40 x 040 x 3,5 cm
  • Gewicht ca. 2,3 kg
  • Niet geschikt voor de vaatwasser (de vuurvaste steen is poreus)
  • De pizzasteen wordt erg heet, alleen met een keukenhandschoen of theedoek vast nemen.
  • Giet geen koude vloeistoffen in de oceaan
  • Laat de steen niet in direct contact met vlammen
  • Het is normaal dat kookpunten op de steen blijven

Instructies:

  • Verwarn de oven voor op 230-300 °C (convectie) of lichte barbecue
  • Zet Crispiz op een rooster in de oven of op de grill
  • Maak pizza’s of gebruik bevroren pizza’s
  • TIP: voor zelfgemaakte pizza’s raden we aan om veel meel onder het deeg en op het bord te gebruiken (het kan dan gemakkelijker op de pizzaschep/steen worden geschoven)
  • Als de pizzasteen heet is, leg de pizza dan direct op de steen (zonder bakpapier, enz.). En laat hem ongeveer 5-15 minuten te bakken, afhankelijk van de dikte van de ingredienten en de oventemperatuur – gebruik indien mogelijk alleen bodemwarmte (geen circulatielucht of topwarmte)
  • OPMERKING: als u alleen de pizza maakt, kunt u de oven uitschakelen. Steen slaat de hitte op en de pizza bakt op de steen.
  • Verwijder de pizzasteen – LET OP: bescherm de handen tegen de hitte
  • Pizza kan op de steen worden gesneden
Video
Schrijf uw eigen review
x
Schrijf je recensie over Crispiz Pizzasteen
Hoe beoordeel je dit product?

Succesvolle beoordeling

Duur: Hoe lang heb je het product? Gebruik je het zelf?

Positief: Wat vind je bijzonder aan het product?

Negatief: Wat bevalt je niet aan het product?

Dit heb je Laatst bekeken
Laat je inspireren