Katten deurbel

4.9/5 6 Jouw commentaar
Nog maar 30 verkrijgbaar

Op voorraad

Verwachte leverdatum: Maa, 20.09 – Din, 21.09

Gratis verzending vanaf 60 €
100 dagen gratis retourneren

 • Voor wanneer Mevr. Poes of Mr. Kater besluiten naar huis te komen
 • Nóg een manier waarop katten ons kunnen ergeren
 • Sensor die bewegingen waarneemt
 • Zelfs door volslagen amateurs gemakkelijk te monteren
Productbeschrijving Katten deurbel

Hoe handig zou het zijn als katten zowel deuren als ramen konden openen. Helaas is dit alleen weggelegd voor de lucky few. Deuren dan, ramen zijn wat lastig. Enfin, wat zou ons een hoop schuldgevoel bespaard blijven als de geliefde huiskat niet meer 3 uur de longen uit zijn lijfje hoeft te miauwen om binnen gelaten te worden. Ook niet zo prettig voor de stembandjes. Na wat belletjes met het hoofdkantoor van dierenwelzijn hebben we de volgende oplossing bedacht: de katten deurbel! Het principe is heel eenvoudig: plaats een infrarood sensor op de plek des onheils (raam, deur). Plaats het speakersetje in de woonkamer, of waar dan ook, en zodra de kat wordt gespot gaat er een alarm af. Van de klassieke "Ding Dong" tot "Miauw Miauw", je hebt keuze uit maar liefst 10 verschillende beltonen. Zo haal je de bel van de voordeur en die van de kat nooit door elkaar. Zo weet je precies wanneer de kat naar binnen wilt. Super handig!De katten deurbel heeft nog meer voordelen. Het is bijv. een stuk veiliger dan een kattenluikje. Je verlaagt immers het inbraakrisico en houdt ongewenste buurtkatten buiten. Kortom, de katten deurbel is de gadget voor alle kattenliefhebbers. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Katten deurbel
details
 • Katten deurbel –Type: CB501
 • Draadloze infrarood sensor en bel
 • Infraroodsensor voor buitengebruik, speciale lens voor huisdieren
 • Plaats de sensor op de plek waar de kat vaak wacht en houd de bel bij je in de buurt
 • Minder risico op inbraak (goed alternatief voor kattenluik)
 • Andere dieren kunnen niet naar binnen
 • 10 verschillende beltonen, regelbaar volume, knipperlicht in regenboog kleuren
 • Drie modus beschikbaar (alleen audio, alleen licht, beide)
 • Eenvoudig gebruik en installatie
 • Digitale codering interfereert niet met draadloze apparaten
 • Draadloze Radiofrequentie 433 MHz
 • Ong. 50 meter bereik (metalen constructie en betonnen muren kunnen bereik verminderen)
 • Katten deurbel is waterdicht en kan tot -30 ° C worden gebruikt (ook in regen en sneeuw)
 • Afmetingen klok ong. 9 x 6 x 3cm; infrarood sensor circa 5,5 x 7,5 x 6,5 cm
 • Bel vereist 3x AA 1,5 V LR6,
 • Infraroodsensor benodigd 1x 9V 6LR61
Andere klanten kochten Dit cadeau kochten ze voor
Klantenreviews
Gebaseerd op 6 beoordelingen
A
Goed product. Fijn dat je kan kiezen of je met of zonder geluid kan waarschuwen. Enkel met lichtflitsen kan dus ook.
Ik ben er content van.
S
Geweldig als je geen kattenluik hebt. Dit is mijn derde. Ze gaan een jaar of 3 mee bij mij, maar staan dag en nacht, in wind en weer buiten, niet onder een afdakje. Poes weet precies waar ze moet zitten om mij te roepen
P
Eindelijk hoef ik niet meer te wachten tot mijn mensen uit het raam kijken! Ik wandel rustig naar mijn plekje bij de brievenbus en dan komen ze de deur openen. Mijn mensen zijn nu ook veel blijer en slapen 's-nachts beter.
Als zuinige Zeeuwen vonden ze het een goede aankoop.
I
Geweldig product, doet precies wat het beloofd. Ivm een huurwoning is een kattenluik geen optie. Ik heb begin januari twee kattendeurbellen aangeschaft en heb na jaren van continu roepen en kijken of er een kat naar binnen wil, nu eindelijk rust. Een bel is geplaatst bij de achterdeur, de andere bij een raam waar de katten ook altijd staan te wachten. Het werkt perfect. Door de verschillende beltoonmogelijkheden weet ik precies waar er een kat staat die naar binnen wil. De ontvanger werkt zelfs ook als je hem in een andere kamer zet. Op deze site wordt hij inderdaad goedkoper aangeboden dan bij andere winkels. Ik kan dit product absoluut aanbevelen, een slim en praktisch cadeau voor de katten en zeker ook voor de baasjes!
B
We hebben 2 katten en geen kattenluik. Dat is voor ons ook geen optie. Maar vooral 's winters is het niet handig om de deuren open te laten voor het in- en uitgaan van ons komisch duo. We hebben toen een kattendeurbel besteld om te kijken of dit misschien een oplossing was. Het was vanaf het begin een groot succes. De bel met sensor doen wat ze moeten doen en onze katten hoeven niet meer lang voor een dichte deur te wachten. We hebben de bel vanaf december in gebruik en tot nu toe geen nadelen kunnen ontdekken. Een absolute aanrader dus. En de prijs is ook prima. We zagen toevallig dat op een site voor medische hulpmiddelen voor huisdieren de bel ook te koop werd aangeboden, maar dan wel ruim 15 euro duurder. De humor waarmee Radbag communiceert kunnen we ook wel waarderen. Kortom, niets negatiefs te melden.
M
Heel tevreden mee!!!
Niet meer ongerust naar bed toe, want tegenwoordig bellen ze aan zodra ze de tuin in komen lopen :)
Nu beoordelen
Dit kan je ook interesseren