Peropon dierenbloempot met watervoorziening

Het komt op de tong aan.

3.5 /5
Gebaseerd op 8 beoordelingen
(8)
Meer dan 6.000 keer gekocht
Kies een optie

Binnenkort beschikbaar

newgratis100 dagen gratis retourneren newversandSnelle verzending
Betalingsmethoden:
Korte beschrijving
Productbeschrijving
Peropon dierenbloempot met watervoorziening

Als we degenen onder ons die helemaal niets met planten hebben (behalve dan, je vat het al, de planten) buiten beschouwing laten, blijven er nog genoeg mensen over die zich hun huis absoluut niet zonder groen kunnen/willen voorstellen. Logisch.

Dat dit echter met een een bepaalde zorgplicht en de daarbij horende potentiële fouten gepaard gaat ("Schat, heb jij de planten water gegeven?" "ehhh ..."), moet men bij alle liefde voor gombomen, yucca’s, siergrassen of delicate planten niet vergeten.
Want veel te vaak worden kwetsbare planten op een net zo gruwelijke als onopzettelijke manier uitgedroogd; en om dat jullie niet te laten gebeuren, hebben wij als aangestelde floravrienden een very special bloempot voor jullie in de aanbieding:
Hij ziet er niet alleen erg lief uit als keramische hond en/of -kat, maar hij gebruikt zijn lange tong ook, om uit het schaaltje dat voor hem staat te drinken en de kleine plant op zijn rug, die we uiteraard meeleveren, continu van water te voorzien.

Alles wat je hoeft te doen, is ervoor te zorgen, dat het schaaltje vol genoeg is; de rest regelt de dierenbloempot met watervoorziening helemaal zelf. Wat jullie a) een zoete blikvanger oplevert en b) de lastige vraag over welke plant nu wanneer hoeveel water nodig heeft (een vraag die tot het vakgebied van de kwantumfysica behoort), voor eens en altijd oplost.

Details
  • Peropon dierenbloempot met watervoorziening
  • De hond bevat klaver, de kat wilde aardbeien
  • De plant wordt door de tong bewaterd
  • Bevat potgrond en zaden; gewoon grond in de pot doen, de zaden zaaien, water geven en laten groeien
  • Keramische dierenvormen
  • Handleiding met afbeeldingen
  • Afmetingen hond ca. 7,5 x 5 x 4 cm, doorsnede van de opening van de pot ca. 3,5 cm; pot ca. 3 cm hoog, doorsnede ca. 4 resp. 2,5 cm; schaal ca. 2 cm hoog, doorsnede ca. 6,5 cm; tong ca. 5 x 2 cm (waarvan ca. 2 cm uit de bek)
  • Afmetingen kat ca. 6,5 x 4,5 x 4 cm, doorsnede van de opening van de pot ca. 4 cm; pot ca. 3 cm hoog, doorsnede ca. 4 cm; schaal ca. 1,5 cm hoog, doorsnede ca. 6,5 cm; tong ca. 5 x 2 cm (waarvan ca. 2 cm uit de bek)
  • Gewicht hond (in totaal) ca. 135 gram; kat (in totaal) ca. 125 gram

Gerelateerde categorie Bekijk onze andere categorie met ongewone dingen
Wellness
Wellness
Openlucht
Openlucht
Ondeugend
Ondeugend
Tuin
Tuin
Nerdy
Nerdy
Bier
Bier
Exclusief
Exclusief
Sokken
Sokken

Reviews
3.5 /5
Gebaseerd op 8 beoordelingen
(8)
heel schattig, maar wel kleiner dan verwacht
Duur: 2 weken
Positief: Het is een aanrader voor mensen die een zwak hebben voor dieren.
Negatief: Het is wel kleiner dan verwacht. Daarom vindt ik de prijs zo'n €5 te duur. Maar dat neemt niet weg dat ik er zeer blij mee ben.
Nu beoordelen