Gratis verzending vanaf €60 30 dagen gratis retourneren

Sorry Rex tas

Waarom de dinosauriërs echt zijn uitgestorven.

Uitverkocht
Niet meer op voorraad? Geen probleem! Vul je gegevens in en we sturen je een e-mail zodra het product terug op vorraad is.
Sorry Rex tasProductbeschrijving

Nee, wij hebben ons niet onder de Jonge Aarde-creationisten begeven, die wat wonderlijke luitjes die onder andere geloven dat de mensen met dinosauriërs - of -saurussen - uit wandelen zijn gegaan of door hen werden opgegeten, tot de leuke hagedissen ca. 2.500 jaar geleden op meester Noah, zijn gezin en een kleine privédierentuin na, het slachtoffer werden van de zondvloed, die de op dit punt niet bijzonder lieve God als kleine algemene strafmaatregel had bedacht.

Tja tot zover, zo maf - maar laten we ons eens voorstellen dat het echt zo zou zijn geweest, meester Noah zou zijn ark echt hebben gebouwd en zou van de mier tot de zebra alles uitgenodigd hebben wat er zo rondkruipt en vliegt. En dan zou de kleine Rex gekomen zijn en zou ook hebben meegewild, wat de Bijbelse scheepsingenieur in een behoorlijk dilemma zou hebben gebracht, omdat hij, ook zonder Jurassic Park te kennen, heel goed geweten zou hebben wat Rexi op zijn ark zou hebben aangericht, als hij wat gegroeid zou zijn.
En dus heeft hij hem met pijn in het hart achtergelaten (en alle andere sauriërs ook) en hij is daarmee praktisch schuldig aan het uitsterven van de leuke hagedissen. Snik.

Wij herdenken deze treurige gebeurtenissen met onze gegarandeerd Bijbelvaste Sorry Rex tas. Dankzij deze tas weten we nu eindelijk waarom de dinosauriërs echt zijn uitgestorven. God zij dank.

Meer details
  • Sorry Rex tas
  • Inhoud ca. 375 ml
  • Opdruk op oppervlak niet voelbaar
  • Tas is gemaakt van keramiek
  • Afmeting ca. 9,5 cm hoog, diameter ca. 8,5 cm; handvat ca. 1,5 cm breed
  • Gewicht ca. 340 gram
  • Geschikt voor de vaatwasser
Meer details
Write Your Own Review
x
Schrijf je recensie over Sorry Rex tas
Hoe beoordeel je dit product?

Succesvolle beoordeling

Duur: Hoe lang heb je het product? Gebruik je het zelf?

Positief: Wat vind je bijzonder aan het product?

Negatief: Wat bevalt je niet aan het product?

Laat jeinspireren