Actuele informatie coronavirus

Update on the current situation due to the Coronavirus and our shipping service providers and times:

General informations: We do our best to meet the delivery times as well as possible under the circumstances. However, we will adjust the delivery times daily on our website so that you know when you can expect your package.


1) GLS Netherlands

GLS Netherlands volgt de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

De bezorger noteert vanaf 16 maart 2020 de voor- en achternaam van de ontvanger en schrijft op de plaats van de handtekening nu uitsluitend de laatste 3 cijfers van het getoonde legitimatiebewijs.

Meer informatie:  Informatie coronavirus GLS 


2) GLS BELGIË

De meeste van onze depots, hubs en kantoren nog steeds operationeel zijn. In België draaien ze nog allemaal. Houd er rekening mee dat er aan de grenzen enige vertragingen kunnen optreden als gevolg van gezondheidscontroles.

Scholen, restaurants, bars, enz. blijven tot nader order gesloten. Daarom vragen wij u om te controleren of uw klant openstaat voor het aanvaarden van goederen voordat u een zending aanmaakt. 

U kan er ook voor kiezen om via een volmacht voor levering, toekomstige leveringen op de door u opgegeven locatie te laten leveren. Op deze manier is een handtekening niet meer vereist en hoeft u geen contact meer te hebben met de chauffeur. Download hier de volmacht.

Meer informatie:  Informatie coronavirus GLS 

 

 

We doen er werkelijk álles aan om je pakketje nog op tijd onder jouw Kerstboom te brengen. Hopelijk begrijp je echter ook dat er altijd een risico bestaat dat er iets fout gaat. We kunnen je dus geen 100% zekerheid aanbieden.

Bij vragen over dit onderwerp of een ander thema, kijk alsjeblieft even op onze FAQ pagina .