Menu

Verjaardagscadeau

Een leuk verjaardagscadeau om mee uit te pakken

Een leuk verjaardagscadeau vinden is 1 ding. Een echt bijzonder verjaardagscadeau vinden? Dat is nog een ander paar mouwen. Uiteraard wil je een origineel cadeau voor de jarige, iets unieks, leuk en buitengewoon. En het moet ook een creatief en grappig verjaardagscadeau zijn, een verjaardagskado dat opvalt en een indruk nalaat. Je wil tenslotte dat je verjaardagscadeau de nodige Ohs en Ahs teweegbrengt, nietwaar? Of het nu een verjaardagskado voor je ouders is, voor vrienden, kinderen, collega's of Abraham. Spijtig genoeg is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Of je moet natuurlijk ons leuk online wereldje van cadeaus gevonden hebben!

Een verjaardagscadeau dat je liever zelf houdt

Je bent al weken hopeloos -en spijtig genoeg ook vruchteloos- op zoek naar dat ene perfecte en leuke verjaardagskado voor een jarige? Well look no further! Wij kunnen je helpen. Beloofd. Onze cadeaus zijn gegarandeerd een free-ticket voor het volgende verjaardagsfeestje. Voor welke jarige zoek je een cadeau? Zoek je een origineel verjaardagscadeau voor hem? Of een leuk verjaardagscadeau voor haar? Cadeaus voor een 18e verjaardag of eerder iets voor kinderen (het ene sluit het andere niet uit uiteraard)? Of een verjaardagscadeau voor een jarige Sarah of Abraham? Of liever een verjaardagskado voor je vriend of vriendin waar de liefde en romantiek van afspat? Keuze genoeg!

Verjaardagscadeau voor mannen
Verjaardagscadeaus voor vrouwen
Cadeaus voor 18e verjaardag
Cadeau voor mama
Cadeau voor papa
Grappige verjaardagscadeaus
Kleine verjaardagscadeaus
Gepersonaliseerde cadeaus
Cadeauvinder
Alle verjaardagscadeaus
Onze favoriete verjaardagscadeaus
Onze tips voor elk verjaardagsfeest – een origineel verjaardagscadeau dat harten sneller doet slaan, de champagne rijkelijk doet sprankelen, en ongetwijfeld vele smiles tevoorschijn tovert. Wedden?
DIY projector sterrenhemel

Het heelal in je huis.

€ 2995
Moai tissuehouder
Een tissuehouder zoals je die nog nooit hebt gezien
€ 3295
Wereldkaart om te krassen
Hou bij welke landen je hebt bezocht met de persoonlijke kras wereldkaart.

van € 1895

Lichtgevende eenhoornpantoffels

Hare hoogheid laten lichtgeven.

Special Price € 3995

Normale prijs € 4995

Tafellamp bioscoop lichtreclame

Cinema Paradiso.

€ 2995
Magnetisch Bierboom

Groene Doppen Kweken.

€ 1995
Kras-wereldkaart Scratch Map Deluxe

Voor globetrotter en reisliefhebbers.

€ 2795
Belangrijke Data - personaliseerbare poster

Waar je je zoal aan herinnert.

van € 2495

Muziekkussen

Met zachte muziek in je kussen heerlijk in slaap vallen…

van

Special Price € 2495

Normale prijs € 2995

Eenhoorn jumpsuit

De magie van knuffelen.

Special Price € 3995

Normale prijs € 5995

JOYO tafellamp met USB-poorten

Lifestyle-object met gadget-faktor.

van € 11995
Candy Grabber snoepmachine
Elke dag kermis met de Candy Grabber snoepmachine.
van € 2795
Retro tafelset - 4-delig

Analoge onderzetters.

€ 995
Vos Lamp

Reinaert Lamp.

€ 2995
Eenhoorn-tranen - Likeur met gin

Magisch drankje uit oude tijden.

€ 5495
Interactief Glow T-shirt

Zeg het met licht, maar zeg het wel.

van € 2795
Eenhoorn lamp

Een lichtje in de duisternis.

van

Special Price € 1495

Normale prijs € 1995

Personaliseerbare naam mok

You name it!

van € 1495

Wijnflesglas

Een wijnglas en wijnfles in één.

€ 1995
Personaliseerbare Tekstballon Lamp

Wat ik je zeggen wil…!

€ 2995
Eenhoorn sloffen

Pluche voor prinsen en prinsessen.

€ 2295
Scrabble LED-lichtjesketen

Als er bij het spelen van scrabble een lichtje opgaat ...

€ 2795
Personaliseerbares houten houder met keukengerei

Ieder zijn eigen gereedschap.

van € 2495

Verjaardagscadeaus op prijs
€ 0 - € 30
€ 30 - € 60
Meer dan € 60
Cadeauvinder
Actieveling
Creatieveling
Dierenliefhebber
Drinkmaatje
Filmliefhebber
Foodie
Grapjas
Groot kind
Meesterchef
Mr. Gadget
Nerd
Reiziger
Romanticus
Workaholic
Hipster
Nieuws uit de blog
De leukste cadeau ideeën, tips en tricks. Alles wat met cadeaus, gadgets en accessoires te maken heeft lees je in onze blog!
Valentijnscontest
19.01.2017
Win €200 shoptegoed met onze Valentijnscontest!
Valentijnsdag – hate it or love it. Sommigen houden van de romantische clichés, andere… net iets minder. Daarom leek het ons een goed idee om er een heuse Valentijnscontest van te maken. Kies je team!

De allerbeste verjaardagscadeaus bij radbag.be

Oké, het allerallerbeste cadeau voor een verjaardag is misschien een beetje te hoog gegrepen - hoewel onze marketingafdeling dat dan weer zou tegenspreken - maar we zijn ervan overtuigd dat we een enorme keuze hebben aan leuke verjaardagscadeaus die verre van normaal of saai zijn. Ongeacht of je nu een origineel verjaardagcadeau zoekt voor jarige mannen, vrouwen, kinderen, mama of papa, vriend of vriendin, nerds of romantici, hipsters of avonturiers. We zijn er in geslaagd om nagenoeg voor alle jarigen het perfecte, originele en leuke verjaardagscadeau aan te bieden. Virtueel applausje voor ons. Van een cool gadget tot een leuke gepersonaliseerde poster voor de jarige. Voor een 30ste verjaardag of een 50ste Abraham/Sarah verjaardag, bij ons kan je vast je slag slaan voor een leuk verjaardagscadeau!

Verjaardag 50 jaar, ofwel Abraham en Sarah

Jaja, de beruchte 50ste verjaardag. Men is ondertussen al over de fleur van zijn of haar leven, het inmiddels grijze haar dunt nog wat verder uit, en elke ochtend wordt het gevecht tegen de zwaartekracht moeilijker en moeilijker wanneer men uit bed strompelt. Oud worden is geen cadeau. Hoewel. Zoveel erger is het nu ook weer niet ten opzichte van de 49ste verjaardag. En men is op een punt in zijn of haar leven dat men eindelijk kan doen wat men wil doen. Best leuk, toch? Oké, laten we die verjaardag even gepast vieren. Een halve eeuw op deze aardbol overleven is niet niets! Leuke cadeaus voor een 50ste verjaardag horen dan ook net dat tikkeltje specialer te zijn. Een beetje verfijnder, gesofisticeerder... Maar vooral, de jarige Abraham of Sara verdient een origineel verjaardagscadeau, en daarvoor ben je helemaal goed bij radbag!

Die langverwachte 18e verjaardag mag gevierd worden

De 18e verjaardag - het blijft een belangrijke verjaardag in het leven van een jongvolwassene. EINDELIJK MEERDERJARIG! Jabadabaduuuuu! We vermijden even de saaie rechten-en-plichten preek, die komt waarschijnlijk nog vaak genoeg langs, en helpen je vast bij de leuke dingen zoals een gepast en origineel verjaardagskado vinden voor de jarige. We hebben ons ditmaal helemaal overtroffen bij het zoeken van het perfecte verjaardag cadeau voor een 18 jarige. Een leuk verjaardagcadeau, een cadeau dat grappig is, origineel, one-of-a-kind, net zoals de jarige. Je weet niet goed waar te beginnen in je queeste naar het geschikte verjaardagscadeau? Hier ons geheim: alle vrouwen houden van eenhoorn cadeaus, en met bier-of-andere-alcohol gerelateerde verjaardagscadeaus voor mannen scoor je altijd. 

Een verjaardagskado voor kinderen

Ja hoor, we hebben zelfs aan de jarige kinderen gedacht. Of misschien is "kinderen" het verkeerde woord. Onze verjaardagscadeaus voor kinderen zijn namelijk zo leuk dat we er liefst zelf nog uren met zouden spelen. Kan natuurlijk niet. Of toch niet altijd. Helaas pindakaas. In ieder geval, we kennen werkelijk niemand die niet blij zou zijn met een origineel verjaardag cadeau van radbag. Een leuk verjaardagscadeau dat educatief is (soms toch) en vooral grappig en origineel. Een verjaardag is nu eenmaal een speciale dag die dan ook zo gevierd hoort te worden, inclusief verjaardagstaart, cadeautjes, en natuurlijk het verjaardagsfeestje. Onze leuke verjaardagscadeaus voor kinderen zorgen alvast voor stralende kinderoogjes. Een verjaardag zonder verjaardagscadeau van radbag is dan ook maar het halve werk.

Een romantisch verjaardagscadeau

Welk leuk verjaardagskado koop je nou voor je jarige vriendin als je te horen krijgt dat je helemaal niets moet kopen voor haar verjaardag, ook al schreeuwen haar ogen "Ik wil een puppy!!!". Niet zo gemakkelijk als je even geen puppy als cadeau tevoorschijn kan toveren. Maar misschien kunnen wij als cadeauspecialist wel helpen. Nee, we hebben spijtig genoeg geen roedel puppy's op onze bureau rondlopen, maar je vindt bij ons wel 1001 andere originele en leuke verjaardagscadeau ideeën waar vast het perfecte verjaardagscadeau bij zit. Wat dacht je van een leuke gepersonaliseerde poster als cadeau met de tekst van jullie liedje? Of misschien een verwarmbare teddybeer voor als je niet bij haar kan zijn? Bij radbag weten we wat nodig is om zelfs te wildste cadeau verwachtingen van de jarige te overtreffen!

Het perfecte verjaardagscadeau - 5 vragen:

Want ja, we werken nu eenmaal graag met lijstjes, ook voor het perfecte verjaardagscadeau. Trouwens, het perfecte verjaardagscadeau bestaat niet. Suprise! Elk cadeau is perfect, als het maar vanuit het hart komt. Cadeaus hebben nu eenmaal geen vastgelegde definitie. Maar dat helpt jou natuurlijk niet bij je zoektocht naar een leuk verjaardagscadeau. Daarom geven we graag ons geheim prijs. Hier zijn onze 5 vragen die je helpen voor het perfecte verjaardagscadeau:
- Heeft de jarige iets nodig? - Ja. Iedereen heeft iets nodig. Bij voorkeur erg veel geld, maar misschien ook wel andere leuke verjaardagscadeaus.
- Heeft de jarige hobbies of sporten? - Niets zo gemakkelijk als welgekomen verjaardagscadeau voor zijn of haar favoriete hobby of sport.
- Heeft de jarige kinderen of huisdieren? - Want kinderen en huisdieren zijn nu eenmaal duur. Een verjaardagscadeau kan hier vast een steentje bijdragen.
- Heeft de jarige obsessies? - Nee, je moet geen verjaardagscadeau kopen voor zijn of haar fetisj. Maar misschien iets rond de favoriete TV show?
- Wat is je favoriete herinnering van de jarige? - Elk goed cadeau, ook een verjaardagscadeau, moet persoonlijk zijn. En dat begint bij jullie relatie.

radbag.nl wurde bei Trusted Shops mit 4.2 von 5.00 Sternen bewertet - basierend auf 869Bewertungen.