Menu

Valentijnscadeau

De liefste en meest romantische Valentijnscadeaus

14 februari, Valentijn, prent het in je geheugen. Op Valentijn vieren we de liefde! Of het nu prille liefde is of jullie al langer samen zijn. Op Valentijn is het aan jou om de hooggespannen verwachtingen in te lossen. En ja, met bloemen, chocolade of een juweeltje als Valentijnskado kan je haar ook tonen hoe gek je op haar bent, maar verdient ze geen persoonlijker en origineler Valentijnscadeau dan dat? Eens een ander Valentijnscadeau voor de bink des huizes dan een fles wijn of paar kousen? Een Valentijnscadeau waarmee je hem of haar eens écht kan verrassen dit jaar? Precies - welkom bij de wondere Radbag wereld der Valentijnscadeaus!

Onze favoriete Valentijnscadeaus
Bij Radbag vind je het perfecte Valentijnscadeau voor al jouw vrouwen of mannen in je leven. En ja, we hebben romantische Valentijnscadeaus voor zowel mannen als vrouwen. Een leuke gepersonaliseerde poster met jullie liedje? Een originele krasbare wereldkaart waarop je al jullie avonturen kan bewaren? Met wat hulp van radbag kan Cupido dit jaar niet missen, of je nu iets zoekt voor hem of voor haar.
 Pinguïn paar - Personaliseerbare posterPinguïn paar - Personaliseerbare poster24,95 €
 Verwarmbaar hart-kussenVerwarmbaar hart-kussen44,95 €
 Personaliseerbare hipster tas voor tweePersonaliseerbare hipster tas voor twee14,95 €
 Initialen Personaliseerbare posterInitialen Personaliseerbare poster24,95 €
DIY projector sterrenhemel

Het heelal in je huis.

€ 2995
Wereldkaart om te krassen
Hou bij welke landen je hebt bezocht met de persoonlijke kras wereldkaart.

van € 1995

Lichtgevende eenhoornpantoffels

Hare hoogheid laten lichtgeven.

€ 4995
Candy Grabber snoepmachine
Elke dag kermis met de Candy Grabber snoepmachine.
van € 2995
Belangrijke Data - personaliseerbare poster

Waar je je zoal aan herinnert.

van € 2495

Eenhoorn jumpsuit

De magie van knuffelen.

€ 5995
Eenhoorn sloffen

Pluche voor prinsen en prinsessen.

€ 2495
Eenhoorn lamp

Een lichtje in de duisternis.

van € 1995
Woordzoeker - personaliseerbare poster

Stel je geheel eigen woordzoeker in posterformaat samen voor een vriend/in, …

van € 2495

Personaliseerbare hipster tas voor twee

Met z’n tweetjes hip.

van € 1495

Bierhouder

Cult houder voor altijd dorstige!

€ 1895
Pinguïn paar - Personaliseerbare poster
iDream 1260 Hoofdmassage apparaat

Hightech gadget voor maximale Ontspanning.

€ 11995
Bierwereldreis in geschenkdoos

Biercollectie voor liefhebbers van wereldbier

€ 3495
Emoji kussen

Zeg het met gevoel. Of niet.

van € 1495
Verwarmbaar hart-kussen

Vandaag staat op het programma: knuffelen!

€ 4495
Set van 6 gloeilampenvazen

Gloeilampen met verruimde funktie.

€ 2295
Moai tissuehouder
Een tissuehouder zoals je die nog nooit hebt gezien
€ 3495
Tetris lamp
Een bijzondere eyecatcher geschikt voor elke kamer
€ 2995
Rocking Whiskyglazen, set van 6 stuks
De juiste glazen om echt van whisky te kunnen genieten!
€ 1695
Gereedschap uit chocolade

Driedelige gereedschapsset om mee weg te smelten.

€ 1778
Personaliseerbare naam mok

You name it!

van € 1495

Superman Badjas
Na een douche voel je je superkrachten, of de zachtheid van de Superman badjas!
€ 3995
Love Bites luchtballonnen - set van 12

Met deze ballonnen bijt de liefde echt toe ... Love Bites!

€ 995
Pink Flamingo Zwemband

Flamingo tussen zwemband en luchtmatras.

€ 3495
Kras-wereldkaart Scratch Map Deluxe

Voor globetrotter en reisliefhebbers.

€ 2995
Superheld/in - Personaliseerbare mok

We can be heroes.

van € 1495

Parfum set voor je eigen geur
Creëer en verruk met je persoonlijke geur!
van € 4495
Beroemde liefdeskoppels - Personaliseerbare poster

2 handen op 1 buik.

van € 2495

Chocolade whiskey

Hemelse choco-likeur met Whisky-noot.

€ 2670
ecocube - planten in houtblokken

Groen, groener, groenst: ecocube.

van € 795
Flessenpost Sets

Een boodschap voor je geliefde.

van € 1795
Tabasco chocolade

Deze vurig-scherpe chocoladeis niet voor watjes.

€ 986
Valentijnsdag op de Blog
Laat je inspireren op onze blog! Naast de origineelste en meest romantische cadeau ideeën, vind je er ook een overvloed aan Valentijnsinspiratie.

Waarom vieren we eigenlijk Valentijnsdag?

Nee, Valentijnsdag is verrassend genoeg geen uitvinding van bloemisten of chocolade producenten om hun verkoop in februari wat op te krikken, of een geheim wapen van vrouwen om in de watten gelegd te worden. Valentijnsdag - de dag van de liefde - hebben we te danken aan Sint Valentijn danwel aan Valentijn van Viterbo. Beiden gingen de geschiedenisboeken in als martelaar. Eeuwen geleden, in 469 na Christus, riep de toenmalige Paus Valentijnsdag uit voor de hele Christelijke Kerk. Later, in 1969, werd deze dag weer geschrapt uit de kalender, maar de traditie rond Valentijnsdag bleef bestaan. De liefde wordt sindsdien elk jaar weer terug gevierd op 14 februari - Valentijnsdag. Zo. Weet je ook weer waarom er van je verwacht wordt dat je met een leuk en origineel Valentijns kado op de proppen komt. 

Een personaliseerbaar kado met Valentijn?

We hebben ons nog wat verder in Valentijnsdag verdiept. Lieve mannen, een toonaangevende maar anonieme studie heeft bewezen dat maar liefst 1 vrouw op 3 chagrijnig wordt wanneer haar geliefde geen leuk Valentijn kado heeft voor haar met Valentijnsdag. Jammer genoeg maakte de studie geen vermelding van wat mannen precies verwachten op vlak van cadeaus en gadgets met Valentijnsdag. Maar wij geloven dat zij vast ook wel blij zouden worden met een romantisch en origineel Valentijn kado. We moeten uiteraard volledig neutraal zijn wanneer we over leuke Valentijnscadeaus schrijven, maarrr, onze personaliseerbare Valentijnscadeaus doen het altijd goed!

Bloemen en chocolade zijn ook maar eentonig - vindt bij ons een origineel Valentijnscadeau

De meest gekochte Valentijnscadeaus, de echte klassiekers, zijn bloemen en chocolade. Logisch, liefde gaat door de maag. Maar origineel? Kom op, jouw liefde en haar hart is wel meer waard dan wat chocolade hartjes en een bosje rozen als Valentijn kado, toch? Onze Valentijnscadeaus zijn uniek, leuk, origineel, grappig, en jawel, ook romantisch. We hebben alles wat je maar verzinnen kan, zowel voor vrouwen als mannen! Van de liefste en meest romantische cadeaus voor je Valentijn tot de origineelste en grappigste gadgets, je kan het zo gek nog niet bedenken of je vindt het bij ons!

Valentijnsdag: Cadeaus voor mannen

Dames, met Valentijnsdag mag het ook voor onze mannen wel eens een romantisch cadeau zijn. Misschien een leuk zelf geknutseld Valentijn kado? Een lekker zelf gekookt 7 gangen menu op 14 februari? Spijtig genoeg is niet iedereen met evenveel creativiteit, handigheid en kookkunsten geboren. Om deze onfortuinlijke vrouwen (of mannen!) toch even een handje te helpen, hebben we bij radbag een hele selectie aan originele, unieke, leuke, romantische, en zelfs personaliseerbare Valentijncadeaus voor mannen. Toch niet stoer genoeg? Dan hebben we ook leuke gadgets in huis! Nog even een romantisch Valentijn kaartje schrijven, en je avond kan niet meer fout lopen.

Valentijnsdag: Cadeaus voor vrouwen

Ook de mannen kunnen natuurlijk niet rond hun romantisch kantje heen met Valentijn. Met Valentijn moet jullie liefde gevierd worden. En eerlijk gezegd, met een romantisch Valentijn kado dat recht uit het hart komt, scoor je altijd bij vrouwen. En nee, we bedoelen dan niet bloemen of chocolade op Valentijnsdag. We denken dan bijvoorbeeld aan onze leuke eenhoorn sloffen: zacht, warm, origineel, en vooral, volledig in eenhoornstijl. Vrouwen hebben nu eenmaal een onverklaarbare band met eenhoorns. Geef haar dit jaar eens een verrassend, origineel, uniek, leuk, romantisch cadeau met Valentijn. Bloemen en chocolade hartjes kan je tenslotte elke andere dag nog kado geven als goedmakertje. Hier vind je trouwens al onze Valentijnscadeaus voor vrouwen!

Romantische Valentijnscadeaus boordevol liefde

Met Valentijnsdag , op 14 februari remember, mag het allemaal wel een tikkeltje romantischer. Want zeg nu zelf, in ons drukke leven wordt romantiek vaak vergeten. Maar op 14 februari mogen alle registers open getrokken worden. Cliché of niet. Of nee. Waarom cliché als het ook origineel kan? Een romantisch Valentijnscadeau kan ook méér zijn dan een zeemzoet Valentijnscadeautje dat recht uit een 13-in-een-dozijn film gekomen lijkt te zijn. Geen inspiratie? Wel. Deze categorie met Romantische cadeaus voor hem en haar red je hopelijk!

radbag.nl wurde bei Trusted Shops mit 4.21 von 5.00 Sternen bewertet - basierend auf 834Bewertungen.