Gratis verzending vanaf €60 30 dagen gratis retourneren

Over ons

Onze geschiedenis, onze missie

Leef nu.
In het moment.
Daarom geen saaie geschiedenisles, maar gewoon één getal: 2012.
Want zo lang bestaat radbag al.

En zo lang proberen we nieuwe wegen te bewandelen op het gebied van producten en online shopping ervaring. Ons doel? De coolste producten uit het tot op heden ontdekte universum aan te bieden, en liefst op zo'n manier dat het shoppen ook gewoon leuk wordt. Ondertussen doen we dit in vrijwel heel Middel Europea, samen met onze zuster shops Troppotogo en CadeauxFolies. Van Antwerpen tot Augsburg, van Breda tot Berlijn, van Cannes tot Como. You get the idea. Voor alle hipsters, tripsters, en simpelweg iedereen die zich tot op heden de vraag stelde wat in hemelsnaam "radbag" betekent (kleine tip: kijk even op Urban Dictionary).

Zo. En nu weer aan het shoppen alsjeblieft.

Have a radbag full of fun.
CU.

PS: Liefdesbrieven, felicitaties, kritiek en alles wat je radbag maar te vertellen hebt, lezen en horen we graag op onze Facebook pagina.

 

Ons team

 

Philipp

Philipp Directie

Philipp ontwerpt onze visies en budgetplannen, die zoals altijd niet met elkaar verenigbaar zijn. Als hij wil uitrusten van deze inspannende taak, vlucht hij naar conferenties en congressen. Zo is'ie dan. Wil je'm daar vinden, zoek je best gelijk aan de bar. De E-commerce branche is niet voor niets zijn vriend.

Corinna – Teamleiding E-Commerce

Als je een Duracell konijntje een laptop onder z'n poten duwt, zou het misschien in de buurt komen van onze multi-tasking queen Corinna. We hebben nog geen online marketing discipline gevonden waarin ze niet thuis is. En omdat dat simpelweg niet genoeg voor haar was, besloot ze om er even tussenuit te gaan om voor een nieuwe generatie Radbag kids te zorgen. Tot snel!

Tobias

Tobias – Performance Marketing & Teamleiding E-Commerce
 
Onze Duitser uit Saksen houdt zich met alles bezig wat met performance marketing te maken heeft. affiliate marketing, keyword advertising, en soortgelijke duistere zaakjes uit de magische jungle van online marketing. Daarnaast probeert hij ook de rust in het bureau te behouden. Good luck with that. 

Thomas – Brand Management & PR

Thomas voornaamste functie is de gemiddelde leeftijd van het Radbag team omhoog te krikken. Doet'ie goed. En hij probeert te bewijzen dat je ook als analoge muis je weg kan vinden in de wereld van online marketing. Doet'ie ook goed. Hij schrijft o.a. de teksten van de website. Semi-digitaal werkje. Dat lukt nog wel. Theoretisch. 

Stefan

Stefan – Performance Marketing

Stefan uit Beieren - en wel het échte Beieren - weet o.a. waar er goed weißbier te drinken valt, waar de beste pretzels te koop zijn, en welke obscure voetbalclubs in evenzeer obscure plekjes strijden om de Gouden Worst. En bovenal weet hij welke online marketing acties goed functioneren, hoe dat te meten is, en welke wijze lessen hieruit getrokken kunnen worden. Yes!

Sandra – Performance Marketing

Sandra komt uit het mooie Lustenau, maar gelukkig verstaan we haar nog net ;-) Ze is één der nieuwste toevoegingen tot ons steeds groeiende performance marketing team. Daar houdt ze zich bezig met Facebook Ads en soortgelijke avonturen, en zorgt ze er ervoor dat onze kleine shop nóg bekender worden. Wat ons natuurlijk erg blij maakt.

Jelle

Jelle - Social media, SEO en PR Nederland & België

Hoewel Jelle uit een klein gehucht uit het al even kleine België komt, waar het hoogste punt de locale kerktoren is, hebben we uit goede bron vernomen dat hij nu geregeld de plaatselijke bergen onveilig maakt met wat hij ook te pakken kan krijgen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de hele PR en SEO machine draaiende blijft voor de Nederlandse en Belgische markt. Dat, en hij moet zowat de snelste vertaler zijn van dit tijdperk.

Elisa - Soecial media, SEO en PR Spanje

Saragossa, Colombia, Washington, New York, Greater Vorarlberg - Elisa is een meid van de wereld. Ergens heeft ze ook een talenknobbel opgepikt, en een hele resem interesses (waaronder boogschieten en theater). Perfect dus om ook Zuid-Europa te voorzien van originele cadeaus. Haar taken? PR, social media, SEO, en de siësta introduceren bij onze chef.

 

Romuald

Romuald - Social media, SEO en PR Frankrijk

Romuald, uit het mooie Franche-Comté, is via een paar omwegen in Parijs bij ons terecht gekomen voor onze Franstalige shop CadeauxFolies. Gelukkig maar. Zijn taak? Alles. Als het op marketing aankomt tenminste. En als'ie niet bij Radbag bezig is, loopt hij waarschijnlijk ergens een marathon of triathlon. Sportieve vent, je hoort het al.

Emilia

Emilia - Social media, SEO en PR Italië

Daar we voor onze geliefde Italiaanse shop Troppotogo.it niets troppo genoeg is, helpt Signora Emilia uit het mooie Guidonia Montecelio bij Rome ons sinds kort (en hopelijk noch molto lang) om alle stijlbewusten tussen Turin en Tarent van onze originele cadeau ideeën te overtuigen. Daarbij focust ze zich vooral op social media en SEO, opdat men van wijd en ver onze shop zou vinden. Ci vediamo!

Johanna

Johanna - Social Media en SEO

Onze eigenlijk-niet-zo-nieuwe nieuweling is in eerste instantie verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze uitstapjes op social media, en het paaien van Duitstalige bloggers met radbag producten en tal van andere campagnes. Daarnaast blogt Johanne natuurlijk ook zelf op de one-and-only radbag blog.

Sara

Sara - Grafische Vormgeving

Sara vult ons leven met kleur, en onze shop met de coolste designs. Wat bij ca. 437 taken op haar wekelijkse To Do lijst niet bepaald een eenvoudige opgave is. Maar wonder boven wonder weet ze met haar innerlijke rust (thank god for yoga) onze wildste verwachtingen steeds te overtreffen. Of het nu voor web, print of onze eigen unieke producten is. 

 

Benjamin – Newsletter Management

Er kruipt verrassend veel tijd in onze kleine fijne nieuwsbrieven. Tekst, foto's, e-mailadressen - er kan snel iets misgaan. Geloof ons. Been there, done that. En wanneer hij niet achter z'n PC is gekluistert, hopt hij van bureau naar bureau met grappige (en soms minder grappige) video's, Simpson-quotes, voetbalweetjes, restaurantmenu's en dergelijken.

   

Stefan - Solution Management

Uit het Tiroolse hemelrijk is Stefan neergedaald om de meest onmogelijk taak aller tijden te volbrengen. Een brug te slaan tussen alfabeten (software ontwikkelaars) en analfabeten (marketing luitjes), zodat er ergens een weg ontstaat tussen "Dat wil ik ook!" en "Kan niet...".

Danielle

Danielle – Productmanagement

Dani kan wonder boven wonder de toekomst voorspellen. Echt. Ze weet als geen ander wat "in" is en wat niet, en nog beter, wat the next big thing wordt. En enkel wanneer zij groen licht geeft, zal het ook effectief in de shop verschijnen. Genadeloos is ze. Of het moest om eenhoorns gaan...

Julia

Julia – Content Marketing & B2B

Zonder Julia zou er een grote leegte zijn in onze shop, zoals de leegte in de mensheid zonder Radbag. Elk product, elke categorie, elke tekst is minstens 1 keertje door Julia's gouden handen gepasseerd. En dat in elke taal. Dat, en ze voorziet ons team van koekjes. Een grote leegte zou het zijn zonder haar.

Anita

Anita – Aankoop Leiding

Altijd onderweg, van beurs naar beurs, op zoek naar de beste leveranciers met de coolste producten en de snelste leveringen. Geduldig en met grote regelmaat moet ze ons met beide voetjes op de grond brengen als we weer maar eens een of ander prototype willen dat zich nog ergens in een Chinese garage bevindt. Ze maakt het echter graag goed met verjaardagstaarten. Yum!

Carmen Carmen – Aankoop Assistent

Carmen weet er op een of andere onverklaarbare manier voor te zorgen dat haar onbegrijpbare Excel Sheets vertaald worden naar een vol magazijn vol cadeaus en gadgets. Daarnaast houdt ze mede de aankoopafdeling recht, en houdt ze een scherp oog op onze voorraad. Allemaal dingen die voor ons simpele marketing-zielen te hoog gegrepen zijn.

 

Yasi – Fulfillment leiding

Zonder Yasi zouden onze gadgets, waar jullie zo naar uitgekeken hebben, nooit aankomen. Zo belangrijk is ze. Je postbode werd door een hond opgevreten? Onze shop robot heeft een slokje olie nodig? Je pakket is in een zwart gat terecht gekomen? Het zijn zulke uitdagingen die ze elke dag met een brede glimlach aangaat. 

Susanne Susanne – Klantenservice

Als een klant van radbag ontevreden is (iets dat al naar gelang de stand van de sterren om de paar jaar wel eens voorkomen kan), komt Susanne in actie. Het blijft voor ons een raadsel hoe ze zo rustig en opgewekt ronddanst. Net zolang tot ze eender welk probleem heeft opgelost. Zóóó moet klantenservice zijn!

 Kamila Kamila – Softwareontwikkeling

Kamila is voor alle features in onze online shop verantwoordelijk. En ja, ze werken ook gewoon zo goed als ze eruit zien. Dát is haar verdienste. Bedankt Kamila!

 Adam Adam – Softwareontwikkeling

Adam flitst zo snel door codes en databanken, dat een epileptische aanval nooit ver weg lijkt als je even op zijn scherm tuurt. Meestal is hij op zoek naar z'n eigen programeerfouten, om zo te bewijzen dat op zijn computer wél alles werkt. Typisch.