Gratis verzending vanaf €60 30 dagen gratis retourneren

Jouw voordelen bij radbag

Welkom bij radbag – de shop voor originele cadeau-ideeën en coole gadgets voor iedereen die hun leven met maffe producten een oppepper willen geven! Wij zijn gek op grappig technisch spul, innovatieve lifestyle accessoires en grappige cadeau-ideeën. Daarom laten we vanuit de hele wereld steeds de nieuwste en ongebruikelijkste producten naar ons opsturen, die jouw en ons leven verrijken.

Omdat waarschijnlijk zoveel online shops dat beweren, geven we je hier een paar goede redenen, wat radbag zo bijzonder maakt en wat jij er aan hebt:

We nemen je serieus. Onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice beantwoorden je mails binnen 24 uur (behalve in het welverdiende weekend). Als zich een probleem voordoet, dan proberen we dat steeds onbureaucratisch en coulant op te lossen - precies zoals we het zelf als klant bij een online aankoop zouden willen hebben.
>> zo bereik je ons

We zijn razendsnel. Wij versturen je pakket op werkdagen binnen 24 uur - omdat we weten dat men nauwelijks kan wachten tot de pakketdienst na een bestelling voor de deur staat . Bovendien versturen we je pakket al vanaf een waarde van € 60 gratis.
>> Meer over onze verzending

We zijn trouw aan onze producten. Als je andere verwachtingen van een product had dan wij en een gadget niet bevalt, dan kun je het 30 dagen lang gratis terugsturen .
>> Meer informatie over ons extralange recht op terugzending

Bij ons kun je gemakkelijk betalen - met verschillende betaalmethode naar keuze.
>> Alles over je betaalmogelijkheden

Bij ons heb je echt plezier bij het shoppen. Waarom? Geef ons een kans en ontdek het zelf!

Het team van radbag (voor iedereen die ons beter wil leren kennen: kledingmaten, hobby’s en afwijkingen van het team van radbag)