< Terug
De groene lama
De groene lama De groene lama De groene lama

De groene lama

Met een pels vol chiazaad!
Op voorraad Levertijd 2-4 werkdagen
€ 12,95
Op voorraad Levertijd 2-4 werkdagen
€ 12,95
  • Laat de naakte keramische lama een groene vacht laten groeien
  • Oogst dan
  • Zaai dan opnieuw
  • Zoals in het echte leven ...
  • Instructies inbegrepen
Productbeschrijving

De witte keramische Lama, op zichzelf maakt het niet uit dat hij naakt is. Hij zal hopelijk binnenkort in je keuken staan (tenzij je keuken in de dorre Andes is, 5000 meter boven het zeeniveau is). Maar een naakte Lama is gewoon naakt, en omdat de natuur in hun ondoorgrondelijke wijsheid voor lama's ooit een vacht heeft gegeven, willen we dat natuurlijk niet wegnemen van hem. En (zoals ik al zei: op keukentemperatuur) met chiazaad, die je eenvoudig op het dier verstrooit en dan ziet hoe de groene jas groeit.

Dit bevalt de Lama, want hij staat daar niet meer alleen maar te staan. Onze lama is tevreden, want door hem kan jij een gezonde plant oogsten, eten, en dat ziet er bijzonder prachtig uit. Van jaswisseling tot jaswisseling, van wit naar groen en weer terug. Klasse!

Read moreRead less
details
  • De groene lama
  • Bedek met zaden, water en zie hoe het groeit
  • Zaden inbegrepen - genoeg voor ongeveer 3 toepassingen
  • Materiaal: keramiek (Lama); Kunststof (lekbak)
  • Instructies (engels, met afbeeldingen)
  • Afmetingen Lama ca. 12 x 6 x 18 cm; Lekbak ca. 11 x 6,5 x 1,5 cm; Verpakking ca. 17,5 x 8,5 x 24,5 cm
  • Gewicht ca. 200 gram
  • OPMERKING: Kan ook worden gebruikt met andere (eigen) zaden

instructies:

  • Dompel de lama 30 minuten in water
  • Meng in een aparte container 2 theelepels zaad met ¼ kopje water; roer het mengsel af en toe gedurende 30 minuten - om een gelatineuze pasta te krijgen (met de gelatineuze pasta plakken de zaden aan de lama); rust na 30 minuten nog 10 minuten
  • OPMERKING: een juiste meting van zaden en water is belangrijk om de juiste consistentie van het zaadmengsel te behouden; na roeren en 10 minuten laten staan, moet het mengsel een jamachtige consistentie hebben (dit is noodzakelijk zodat de zaden niet van de planter glijden); Als er te veel (of niet genoeg) water is toegevoegd en het zaadmengsel vloeibaar is, kunt u dit corrigeren door een kleine hoeveelheid zaden toe te voegen, te roeren en nog 10 minuten te rusten
  • Verwijder de lama uit het water, giet overtollig water en plaats deze op de meegeleverde lekbak
  • Breng een dunne, gelijkmatige laag zaadmengsel aan op de lama en verdeel de zaden gelijkmatig met een lepel of je vinger - laat de zaden niet agglomereren
  • Geef geen lama's 2 dagen water - laat de zaden aan de planter plakken zodat ze niet afglijden
  • OPMERKING: Maak je geen zorgen als de zaden er erg droog uitzien, ze zullen beginnen te ontkiemen als je water toevoegt
  • Nadat de zaden 2 dagen aan de lama zijn bevestigd, vult u de lama met water en giet water op het hoofd en de nek; geef de lama dagelijks water; als je water toevoegt, worden de droge zaden vochtig en begint het groeiproces
  • TIP: Leg een paar dagen losjes een plastic zak over de lama, totdat de zaden ontkiemen, of spuit de lama elke dag voorzichtig met water - om de zaden te bevochtigen
  • Als de zaaiing overwoekerd lijkt, is het tijd om hem te oogsten
  • Lama moet worden gewassen en kan worden herplant
Meer details
De groene lama
Productbeschrijving

De witte keramische Lama, op zichzelf maakt het niet uit dat hij naakt is. Hij zal hopelijk binnenkort in je keuken staan (tenzij je keuken in de dorre Andes is, 5000 meter boven het zeeniveau is). Maar een naakte Lama is gewoon naakt, en omdat de natuur in hun ondoorgrondelijke wijsheid voor lama's ooit een vacht heeft gegeven, willen we dat natuurlijk niet wegnemen van hem. En (zoals ik al zei: op keukentemperatuur) met chiazaad, die je eenvoudig op het dier verstrooit en dan ziet hoe de groene jas groeit.

Dit bevalt de Lama, want hij staat daar niet meer alleen maar te staan. Onze lama is tevreden, want door hem kan jij een gezonde plant oogsten, eten, en dat ziet er bijzonder prachtig uit. Van jaswisseling tot jaswisseling, van wit naar groen en weer terug. Klasse!

Read moreRead less
details
  • De groene lama
  • Bedek met zaden, water en zie hoe het groeit
  • Zaden inbegrepen - genoeg voor ongeveer 3 toepassingen
  • Materiaal: keramiek (Lama); Kunststof (lekbak)
  • Instructies (engels, met afbeeldingen)
  • Afmetingen Lama ca. 12 x 6 x 18 cm; Lekbak ca. 11 x 6,5 x 1,5 cm; Verpakking ca. 17,5 x 8,5 x 24,5 cm
  • Gewicht ca. 200 gram
  • OPMERKING: Kan ook worden gebruikt met andere (eigen) zaden

instructies:

  • Dompel de lama 30 minuten in water
  • Meng in een aparte container 2 theelepels zaad met ¼ kopje water; roer het mengsel af en toe gedurende 30 minuten - om een gelatineuze pasta te krijgen (met de gelatineuze pasta plakken de zaden aan de lama); rust na 30 minuten nog 10 minuten
  • OPMERKING: een juiste meting van zaden en water is belangrijk om de juiste consistentie van het zaadmengsel te behouden; na roeren en 10 minuten laten staan, moet het mengsel een jamachtige consistentie hebben (dit is noodzakelijk zodat de zaden niet van de planter glijden); Als er te veel (of niet genoeg) water is toegevoegd en het zaadmengsel vloeibaar is, kunt u dit corrigeren door een kleine hoeveelheid zaden toe te voegen, te roeren en nog 10 minuten te rusten
  • Verwijder de lama uit het water, giet overtollig water en plaats deze op de meegeleverde lekbak
  • Breng een dunne, gelijkmatige laag zaadmengsel aan op de lama en verdeel de zaden gelijkmatig met een lepel of je vinger - laat de zaden niet agglomereren
  • Geef geen lama's 2 dagen water - laat de zaden aan de planter plakken zodat ze niet afglijden
  • OPMERKING: Maak je geen zorgen als de zaden er erg droog uitzien, ze zullen beginnen te ontkiemen als je water toevoegt
  • Nadat de zaden 2 dagen aan de lama zijn bevestigd, vult u de lama met water en giet water op het hoofd en de nek; geef de lama dagelijks water; als je water toevoegt, worden de droge zaden vochtig en begint het groeiproces
  • TIP: Leg een paar dagen losjes een plastic zak over de lama, totdat de zaden ontkiemen, of spuit de lama elke dag voorzichtig met water - om de zaden te bevochtigen
  • Als de zaaiing overwoekerd lijkt, is het tijd om hem te oogsten
  • Lama moet worden gewassen en kan worden herplant
Schrijf uw eigen review
x
Schrijf je recensie over De groene lama
Hoe beoordeel je dit product?

Succesvolle beoordeling

Duur: Hoe lang heb je het product? Gebruik je het zelf?

Positief: Wat vind je bijzonder aan het product?

Negatief: Wat bevalt je niet aan het product?

Dit heb je Laatst bekeken
Laat je inspireren