< Terug
Rolling ice cream – Ijs rollenset
Rolling ice cream – Ijs rollenset Rolling ice cream – Ijs rollenset Rolling ice cream – Ijs rollenset Rolling ice cream – Ijs rollenset

Rolling ice cream – Ijs rollenset

‘They see me rollin‘
Op voorraad Levertijd 2-4 werkdagen
Binnenkort weer leverbaar
€ 29,95
Op voorraad Levertijd 2-4 werkdagen
Binnenkort weer leverbaar
€ 29,95
  • Bereid ijs voor
  • Schotel in de vriezer
  • Happy rolling ;-)
  • Inclusief koelvlak (‘‘pan‘‘), spatel en vormen
  • Met recepten en instructies
Productbeschrijving

In Indonesië zoals onze woordvoerster Asmara Gelato ons vertelt, zijn ze al zo in dat het bij ons ook niet veel langer zal duren. Dat is de reden waarom wij trendsetters u vandaag uitrusten met de Rolling Ice Cream-set, dus u bent voor in de ijsdessertsector (in plaats van achter). Vanaf nu worden de ijsrollen aangekondigd – en alles wat u nodig heeft, vindt u in onze ijs rolset: een spatel, vormen, en natuurlijk recepeten en instructies, goed voor de zoetebekjes onderonders.

Perfect voor de komende zomerfeestjes, tuinfeestjes, poolparty’s gewoon summervibing.

Read moreRead less
details
  • Rollinc ice cream – Ijs rolset
  • Kleine aluminium plaat (gevuld met koelvloeistof) die ingevroren is waarop je, je eigen heerlijke ijsjes direct kunt rollen.
  • Bevat: ‘’pan’’, 2 spatels/schrapper, 1 rietje met lepel, 6 koekjevormen (hart, ster, ...), instructies met recepten
  • Recepten: Strawberry Short Cake, Chocolade Oreo; Green Tea & Red bean, Pineapple cookie;
  • Vereist maar niet inbegrepen: 1 kom (voor bereiding), klopper, 1 kop room (240 ml), ½ kop (150 gram) gecondenseerde melk, tang, kommen (voor de afgewerkte ijsrollen)
  • ‘’Pan’’ kan meerdere keren achter elkaar worden gebruikt.
  • Instructies (Engels)
  • Afmetingen ‘’Pan’’ ca. Ca. 6 cm hoog, diameter ca. 30 cm; spatel ca. 18 x 3,5 (of 10) cm; rietje ca. 18cm lang, diamter ca. 0,5 cm; met lepel ca. 24 cm lang, lepel ca. 2,5 x 3,5 cm; verpakking ca. 34 x 34 x 7,5 cm.
  • Gewicht ca. 2,5 kg
  • Was de ‘’Pan’’ alleen met de hand met warm water.

Instructies – voorbeiding:

  • Voordat u kan beginnen, moet de ‘’pan’’ minstens 24 uur ondersteboven in de vriezer liggen (koudste fase) – anders is het niet koud genoeg
  • Plaats de benodigde hoeveelheid kommen voor de ijsrollen in de vriezer, zodat we niet onmiddelijk smelten
  • Bereid alle ingrediënten voor die je nodig hebt – laat je creativiteit de vrije loop, je kunt toevoegen wat je wilt

Instructies – stappenplan:

  • Stap 1: Om de ijsrollen te baseren, meng je de room en de gecondenseerde melk in een kom
  • Stap 2: Haal de ‘’pan’’ uit het vriesvak; plaats gewenste ingredienten in het midden van de pan; giet een deel van de basismix op de ingrediënten.
  • OPMERKING: ijsrolletjes met verschillende ingrediënten hebben een verschillende consistentie – fruit moet erin zitten.
  • Kleine hoeveelheden worden toegevoegd omdat het water in de vruchten het moeilijk maakt om op te rollen.
  • Stap 3: Gebruik de 2 spatels om de ingrediënten te hakken; zorg bij het hakken ervoor dat de spatels met alkaar in contact zijn; hak de ingrediënten zovele mogelijk fijn.
  • TIP: langdurig hakken maakt het megsel luchtiger en ijs rolt romiger.
  • Stap 4: verdeel het gehakte ijs gelijkmatig – maak een rechthoek met rechte randen; voeg wat druk toe om het zo dun mogelijk op de pan te verspreiden; sprenkel todat het er volledig bevroren en mat uitziet
  • Stap 5: plaats de schraper (spatel) op de rand van het ijsplateau (in een hoek van ca. 50°); duw de schraper met kracht naar voren om de ijsvloer op de rollen te vormen
  • Stap 6: Neem de afgewerkte rollen met een tang en doe ze in de voorbereide kom, zorg ervoor dat de ijsrollen niet platgedrukt worden met de tang; voeg de gewenste garnering toe (bv: slagroom, saus, crumble, fruit, koekjes, ...)
  • TIP: zet de ijsrollen rechtop in de kom
Meer details
Rolling ice cream – Ijs rollenset
Productbeschrijving

In Indonesië zoals onze woordvoerster Asmara Gelato ons vertelt, zijn ze al zo in dat het bij ons ook niet veel langer zal duren. Dat is de reden waarom wij trendsetters u vandaag uitrusten met de Rolling Ice Cream-set, dus u bent voor in de ijsdessertsector (in plaats van achter). Vanaf nu worden de ijsrollen aangekondigd – en alles wat u nodig heeft, vindt u in onze ijs rolset: een spatel, vormen, en natuurlijk recepeten en instructies, goed voor de zoetebekjes onderonders.

Perfect voor de komende zomerfeestjes, tuinfeestjes, poolparty’s gewoon summervibing.

Read moreRead less
details
  • Rollinc ice cream – Ijs rolset
  • Kleine aluminium plaat (gevuld met koelvloeistof) die ingevroren is waarop je, je eigen heerlijke ijsjes direct kunt rollen.
  • Bevat: ‘’pan’’, 2 spatels/schrapper, 1 rietje met lepel, 6 koekjevormen (hart, ster, ...), instructies met recepten
  • Recepten: Strawberry Short Cake, Chocolade Oreo; Green Tea & Red bean, Pineapple cookie;
  • Vereist maar niet inbegrepen: 1 kom (voor bereiding), klopper, 1 kop room (240 ml), ½ kop (150 gram) gecondenseerde melk, tang, kommen (voor de afgewerkte ijsrollen)
  • ‘’Pan’’ kan meerdere keren achter elkaar worden gebruikt.
  • Instructies (Engels)
  • Afmetingen ‘’Pan’’ ca. Ca. 6 cm hoog, diameter ca. 30 cm; spatel ca. 18 x 3,5 (of 10) cm; rietje ca. 18cm lang, diamter ca. 0,5 cm; met lepel ca. 24 cm lang, lepel ca. 2,5 x 3,5 cm; verpakking ca. 34 x 34 x 7,5 cm.
  • Gewicht ca. 2,5 kg
  • Was de ‘’Pan’’ alleen met de hand met warm water.

Instructies – voorbeiding:

  • Voordat u kan beginnen, moet de ‘’pan’’ minstens 24 uur ondersteboven in de vriezer liggen (koudste fase) – anders is het niet koud genoeg
  • Plaats de benodigde hoeveelheid kommen voor de ijsrollen in de vriezer, zodat we niet onmiddelijk smelten
  • Bereid alle ingrediënten voor die je nodig hebt – laat je creativiteit de vrije loop, je kunt toevoegen wat je wilt

Instructies – stappenplan:

  • Stap 1: Om de ijsrollen te baseren, meng je de room en de gecondenseerde melk in een kom
  • Stap 2: Haal de ‘’pan’’ uit het vriesvak; plaats gewenste ingredienten in het midden van de pan; giet een deel van de basismix op de ingrediënten.
  • OPMERKING: ijsrolletjes met verschillende ingrediënten hebben een verschillende consistentie – fruit moet erin zitten.
  • Kleine hoeveelheden worden toegevoegd omdat het water in de vruchten het moeilijk maakt om op te rollen.
  • Stap 3: Gebruik de 2 spatels om de ingrediënten te hakken; zorg bij het hakken ervoor dat de spatels met alkaar in contact zijn; hak de ingrediënten zovele mogelijk fijn.
  • TIP: langdurig hakken maakt het megsel luchtiger en ijs rolt romiger.
  • Stap 4: verdeel het gehakte ijs gelijkmatig – maak een rechthoek met rechte randen; voeg wat druk toe om het zo dun mogelijk op de pan te verspreiden; sprenkel todat het er volledig bevroren en mat uitziet
  • Stap 5: plaats de schraper (spatel) op de rand van het ijsplateau (in een hoek van ca. 50°); duw de schraper met kracht naar voren om de ijsvloer op de rollen te vormen
  • Stap 6: Neem de afgewerkte rollen met een tang en doe ze in de voorbereide kom, zorg ervoor dat de ijsrollen niet platgedrukt worden met de tang; voeg de gewenste garnering toe (bv: slagroom, saus, crumble, fruit, koekjes, ...)
  • TIP: zet de ijsrollen rechtop in de kom
Schrijf uw eigen review
x
Schrijf je recensie over Rolling ice cream – Ijs rollenset
Hoe beoordeel je dit product?

Succesvolle beoordeling

Duur: Hoe lang heb je het product? Gebruik je het zelf?

Positief: Wat vind je bijzonder aan het product?

Negatief: Wat bevalt je niet aan het product?

Dit heb je Laatst bekeken
Laat je inspireren