Menu

Verjaardagscadeau voor haar

Leuke verjaardagscadeaus voor vrouwen

De queeste naar een origineel en leuk verjaardagscadeau voor vrouwen, een cadeau dat haar doet stralen op haar verjaardag en waarmee ze al je mindere kantjes meteen weer vergeet, gaat niet altijd over rozen. Want wat willen vrouwen nou cadeau krijgen voor hun verjaardag, als ze deze dag eigenlijk liefst gewoon overslaan. Ja, je kan bloemen cadeau geven voor je vriendin's of vrouw's verjaardag. Maar dat heb je vorig jaar ook al cadeau gegeven op haar verjaardag. Chocolade dan misschien als verjaardagscadeau voor haar? Maar dan begeef je je op glad ijs, met risico op lange monologen over haar gewicht. En daar zit je vast niet op te wachten op haar verjaardag. Wat dacht je van een origineel, leuk, uniek en grappig verjaardagscadeau voor je vriendin of vrouw?

Een origineel verjaardagscadeau voor haar vinden

Of je nu op zoek bent naar een leuk en origineel verjaardagscadeau voor je moeder, vrouw, zusje, beste vriendin, of grote geheime liefde, wij kunnen je vast helpen. We hebben nu eenmaal de beste verjaardagscadeaus voor vrouwen. Punt. En ja, heel bescheiden zijn we niet als we het over onze leuke en originele cadeaus, gadgets en accessoires hebben, maar dat ga jij vast ook niet zijn met een leuk radbag kado voor haar verjaardag. We kunnen je alvast wel zeggen dat je op de verkeerde plaats bent voor saaie, voorspelbare cadeaus voor haar verjaardag, maar dat had je zelf misschien al wel door. Neem eens een kijkje op deze pagina, en vindt het perfecte verjaardagscadeau voor alle vrouwen in je leven!

Een verjaardagscadeau voor haar, maar dan anders
Oké, met verjaardagen en vrouwen begeven we ons op glad ijs. Then again, een radbag verjaardagscadeau doet haar ongetwijfeld stralen. En dat is tenslotte al wat we willen op haar verjaardag, toch?
Lichtgevende eenhoornpantoffels

Hare hoogheid laten lichtgeven.

€ 4995
Wereldkaart om te krassen
Hou bij welke landen je hebt bezocht met de persoonlijke kras wereldkaart.

van € 1995

Vos Lamp

Reinaert Lamp.

Special Price € 2795

Normale prijs € 3295

Tafellamp bioscoop lichtreclame

Cinema Paradiso.

€ 3995
Eenhoorn lamp

Een lichtje in de duisternis.

van € 1995
Eenhoorn sloffen

Pluche voor prinsen en prinsessen.

€ 2495
DIY projector sterrenhemel

Het heelal in je huis.

€ 3495
Muziekkussen

Met zachte muziek in je kussen heerlijk in slaap vallen…

van € 2995
Eenhoorn jumpsuit

De magie van knuffelen.

€ 5995
Scrabble LED-lichtjesketen

Als er bij het spelen van scrabble een lichtje opgaat ...

€ 2795
Belangrijke Data - personaliseerbare poster

Waar je je zoal aan herinnert.

van € 2495

JOYO tafellamp met USB-poorten

Lifestyle-object met gadget-faktor.

van € 11995
Vinyl Elpee onderzetters – set van 6
Zes funky retro onderzetters voor in de huiskamer, slaapkamer of kantoor.
€ 1495
Personaliseerbare naam mok

You name it!

van € 1495

Eenhoorn tas

Fan-fucking-tastic!

€ 1295
Superheld/in - Personaliseerbare mok

We can be heroes.

van € 1495

Retro tafelset - 4-delig

Analoge onderzetters.

€ 995
Hugz deluxe deken

De Hugzs deluxe deken verwendt je rondom met warmte en geborgenheid.

van € 1995
Bureaustofzuiger Henry & Hetty
De ministofzuiger voor een stofvrij bureau
van

Special Price € 1295

Normale prijs € 1495

Vos tas

Tevreden bakje troost met deze vos!

Special Price € 1395

Normale prijs € 1595

Emoji kussen

Zeg het met gevoel. Of niet.

van € 1495
Minikruidentuintje voor binnen
De fijnste kruiden uit eigen tuin - op je vensterbank!
€ 2995
Direct-klaar onderzetter

Creatief accessoire voor op de eettafel met schoonheidsfactor.

€ 1495
Personaliseerbare Tekstballon Lamp

Wat ik je zeggen wil…!

€ 2995
Click Message Clock van hout met led-lampjes

Klok gemaakt van stijlvol hout met persoonlijke led-berichten.

€ 9995
Cadeaus per prijs
€ 0 - € 30
€ 30 - € 60
Meer dan € 60
Cadeauvinder
Actieveling
Creatieveling
Dierenliefhebber
Drinkmaatje
Filmliefhebber
Foodie
Grapjas
Groot kind
Meesterchef
Mr. Gadget
Nerd
Reiziger
Romanticus
Workaholic
Hipster
Nieuws uit de blog
De leukste cadeau ideeën, tips en tricks. Alles wat met cadeaus, gadgets en accessoires te maken heeft lees je in onze blog!
2017 kalender printable
02.01.2017
Nieuwjaarsresoluties en Kalender 2017 printable
Er is weer een jaar voorbij. We heben avonturen overleefd, gelachen, en gevierd. Vooral gevierd eigenlijk – je leeft maar 1 keer. Maar het is welletjes geweest. Tijd voor een nieuw hoofdstuk. Tijd voor 2017.

Een cadeau voor haar verjaardag

Je bent op zoek naar een leuk en origineel verjaardagscadeau voor je moeder? Of een origineel verjaardagscadeau voor je vriendin of vrouw? Een leuk kado voor je zus' verjaardag? Je ongetwijfeld erg leuke schoonmoeder's verjaardag misschien? Maakt niet uit, bij ons vind je genoeg verjaardagscadeaus voor alle vrouwen in je leven. Wat dacht je van een leuke retro popcornmaker voor mama's verjaardag, een originele gepersonaliseerde poster voor je vriendin of vrouw, een leuk geeky gadget voor je zus' verjaardag, en een zombie tuinkabouter voor je schoonmoeder's verjaardag? Zo eenvoudig kan shoppen bij radbag zijn!

Sarah 50 jaar

Sarah wie? Oké, korte opfrissing. Wanneer mannen hun 50ste verjaardag vieren, wordt vaak gezegd dat ze Abraham hebben gezien ("Gij zijt nog geen vijftig en ge hebt Abraham gezien?", Johannes 8:57). Sara, of Sarah, is de vrouw van Abraham. Anyway, feit is dat we vrouwen die 50 jaar worden, worden ook wel Sara of Sarah genoemd. Wat heeft dat in godsnaam (pun intented) met radbag te maken? Wel, elke jarige verdient wel een leuk radbag kado, maar een 50ste verjaardag blijft toch iets speciaals. Het verjaardagscadeau mag dan ook net dat tikkeltje meer zijn. En zo zijn we weer mooi bij radbag en onze cadeaus aanbeland. Bij radbag vind je de leukste, mooiste en origineelste verjaardagscadeaus voor haar, ongeacht welk budget je hebt of wat haar interesses zijn. Van leuke keuken gadgets tot mooie design accessoires. Praktische outdoor spullen en coole cadeaus voor dierenvrienden. Op onze leuke cadeaus staat geen leeftijd!

Het perfecte verjaardagscadeau voor vrouwen

Goed, je wil een leuk en origineel verjaardagscadeau voor je vriendin of vrouw vinden, en je bent daarvoor meteen en zonder enige twijfel naar radbag gekomen. Leuk, dat horen we graag. Maar nu je al onze leuke cadeaus, gadgets en accessoires hebt gezien, zie je door de bomen het bos niet meer voor haar cadeau. Kan gebeuren. Net om deze reden hebben we de Cadeauvinder gemaakt; onze eigen magische cadeau lamp. 3 klicks en je krijgt alle cadeaus, gadgets en accessoires te zien die ze altijd al wenste voor haar verjaardag, ook al wist ze het zelf nog niet. Nog problemen met het kiezen van een cadeau voor je vrouw of vriendin? Wel, neem ook eens een kijkje bij onze Livefeed. Hier zie je welke cadeaus, gadgets en accessoires anderen op dit moment kopen. Perfect om leuke en originele cadeau ideetjes en inspiratie op te doen voor haar verjaardag!

Verjaardag vrouw

Verjaardagen zijn fijn! Tot een bepaalde leeftijd tenminste. Bij vrouwen ligt de topic verjaardagen nu eenmaal soms wat gevoeliger als bij mannen. En net daarom moet je op je vrouw's of vriendin's verjaardag alles uit de kast halen, ook voor haar verjaardagscadeau. Of je nu een klein budget maar grote plannen hebt voor haar verjaardag, of gezegend bent met een goed gevulde portefeuille. Bij ons vind je het perfecte verjaardagscadeau voor dé vrouw in je leven. Bij deze heb je dan ook geen excuses meer om pralines of bloemen cadeau te geven op haar verjaardag. En mannen, nog een kleine tip, met een leuk verjaardagscadeau kom je er niet op je vrouw's verjaardag. Op haar verjaardag is je vrouw of vriendin koningin voor 1 dag, en zo verdient ze ook behandeld te worden!

Verjaardagscadeau vriendin

We hebben ondertussen al geschreven over de 50ste verjaardag van Sarah en de verjaardag van jouw koningin a.k.a. vrouw of vriendin. Maar wat met de verjaardag van je beste vriendin? Je BFF? Met welk cadeau kan je haar nog verrassen op haar verjaardag na al die jaren? Want je beste vriendin verdient het wel, als je even bedenkt hoe vaak zij er stond voor jou. Met een fles wijn en ijscreme om je liefdesperikelen door te spoelen. En nu is je beste vriending jarig, en jij hebt geen plannen. Geen idee. Tast volledig in het duister. Paniek. Maar geen nood. Radbag to the rescue! Een fles wijn als cadeau is ook maar saai - hoewel het ongetwijfeld zou smaken - maar wat dacht je van originele wijn gerelateerde gadgets voor haar verjaardag? Of onze geheime tip - eenhoorns als cadeau! Vrouwen lijken nu eenmaal een onverklaarbare aantrekkingskracht tot eenhoorns te hebben. 

Tips voor verjaardagscadeaus voor haar

Alright, wijn-gerelateerde gadgets en leuke eenhoorns doen het sowieso goed als verjaardagscadeau voor vrouwen. Feit. Maar je hebt misschien wel gemerkt dat ons kado aanbod voor vrouwen uit meer cadeaus bestaat louter wijn gadgets en eenhoorns. En om het je even gemakkelijk te maken in je zoektocht naar een verjaardagscadeau voor haar, hebben we een Cadeauvinder gemaakt. Gewoon nog je budget selecteren voor haar cadeau, en aanduiden wat voor persoon je vrouw of vriendin is. Een spring-in't-veld? Feestbeest? Filmnerd? Keukenprinses? Globetrotter? Het juiste verjaardagscadeau is niet het duurste cadeau dat je kan vinden, maar een cadeau dat perfect bij haar past. En dat is meteen ook onze grootste tip voor verjaardagscadeaus voor haar - zet jullie beste herinneringen op een personaliseerbare poster!