Menu

Verjaardagscadeaus voor 18

Verjaardagscadeau voor 18e verjaardag

Wat geef je iemand die ein-de-lijk zijn of haar 18e verjaardag mag vieren als verjaardagscadeau? Allereerst willen we de jarige ook even welkom heten tot het rijk de volwassenen, en natuurlijk het feit dat er eindelijk zelfstandig drank kan worden aangeschaft! Wie op zoek is naar een origineel verjaardagscadeau voor iemand die plots niet meer zo jong meer is, is hier aan het juiste adres. Beloofd. En moest je hier nog steeds niet het perfecte verjaardagscadeau vinden voor een 18e verjaardag, kan je natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen bij al onze verjaardagscadeaus!

Verjaardag 18 jaar

18 jaar worden is een mijlpaal, en mijlpalen verdienen een bijhorend feest. Algemeen geweten, toch? Eindelijk volwassen! Autorijden, biertjes drinken, you name it. Je zou haast nog vergeten dat er ook nog zo iets is als verjaardagscadeaus voor die bijzondere 18e verjaardag. Maar wat?Je kan aan een 18 jarige toch moeilijk hetzelfde verjaardagscadeau geven als alle voorgaande jaren? Radbag to the rescue - hier vind je de leukste Verjaardagscadeau voor een 18e verjaardag!

Cadeauvinder
Gepersonaliseerd cadeau
Drinkmaatje
Grappige cadeaus
Kleine cadeaus
Verjaardagcadeaus voor 18 jarigen
Want je wordt maar 1 keer 18 jaar! Een 18e verjaardag moet dan ook gepast gevierd worden. En daar hoort nu eenmaal een übercool verjaardagscadeau voor 18 jarigen bij. Go big or go home!
Candy Grabber snoepmachine
Elke dag kermis met de Candy Grabber snoepmachine.
van € 2795
Puzzle Pod cadeau-cryptex

Cadeaus moet je verdienen.

€ 2995
Personaliseerbaar Kurken Notitieboek - Write In

Notitieboek met overduidelijke print.

van € 1495

Belangrijke Data - personaliseerbare poster

Waar je je zoal aan herinnert.

van € 2495

Interactief Glow T-shirt

Zeg het met licht, maar zeg het wel.

van € 2795
Laser Kosmos

Haal voor je romantische uurtjes de sterren rechtstreeks naar je kamer.

€ 12995
Venndiagram personaliseerbare Poster

Laat je creativiteit/romaniek de vrije loop met deze personaliseerbare poster.

van € 2495

Bad Cat tas

We doen wat we willen.

€ 995
Bluedive waterdichte Bluetooth luidspreker

Voor je douche soundtrack.

van € 3995
Smerige ballonnen - pakket van 12

Het moet tenslotte een keer gezegd worden.

€ 995
Vos tas

Tevreden bakje troost met deze vos!

€ 1295
Ananas lamp met kleurverandering

Deze ananas verandert in alle kleuren van de regenboog

€ 1495
Weet je nog, toen... - personaliseerbare poster

Geniet van herinneringen met deze gepersonaliseerde poster

van € 2495

Superman – personaliseerbare Poster

Zeg het niet met bloemen. Zeg het met Superman!

van € 2495

Game Of Scones: Het Game Of Thrones Backboek

Zoetigheid uit Westeros

€ 1195
Zelfklevende notitiepleisters

Dat blijft nu goed plakken.

€ 495
Sushi gummibeertjes

Beertjes in plaats van vissen.

€ 986
Weet je nog, toen… - Personaliseerbare mok

Dat waren tijden.

van € 1495

Bike Balls fietsachterlicht

Verkeersveiligheid.

€ 2495
Panda Bluetooth Speaker

Beer met geluid.

€ 2495
Verjaardagskaart strikt vertrouwelijk

Oplossing voor creatieve problemen.

€ 395
Life Hacks: 30 geniale tips & tricks

Praktische tips voor het leven.

€ 1195
Cash Stash – Sleutelhanger met Geldverstopplaats
Verstop je noodgeld veilig in je Sleutelhanger met Geldverstopplaats.
van € 895
Brein voor noodgevallen van chocolade

A brain for a brain.

€ 495
Bionic Bird,  app-gestuurde bionische vogel

Dronevogel of vogeldrone?

€ 9795
Verjaardagscadeaus op prijs
€ 0 - € 30
€ 30 - € 60
Meer dan € 60
Cadeauvinder
Actieveling
Creatieveling
Dierenliefhebber
Drinkmaatje
Filmliefhebber
Foodie
Grapjas
Groot kind
Meesterchef
Mr. Gadget
Nerd
Reiziger
Romanticus
Workaholic
Hipster
Nieuws uit de blog
De leukste cadeau ideeën, tips en tricks. Alles wat met cadeaus, gadgets en accessoires te maken heeft lees je in onze blog!
Lente gadgets
13.03.2017
Lentekriebels? Tijd voor lente decoratie en accessoires!
Ein-de-lijk. Zon. Het is misschien maar een waterig zonnetje, maar deugd doet het alleszins. Wat hebben we de lente weer gemist! Hoog tijd dus om je huis klaar te maken voor de lente. Inspiratie nodig?

Bijzondere verjaardagscadeaus voor een 18e verjaardag

Want je wordt maar 1 keer... Oké, dat gaat niet op. Elke verjaardag is een bijzondere gelegenheid. Maar feit is dat je maar 1 keer meerderjarig wordt. En iedereen die zich de jeugdige jaren nog kan herinneren, weet dat de 18e verjaardag iets bijzonders is. Betekent ook meteen dat er hoge verwachtingen zijn. Een groot verjaardagsfeest bijvoorbeeld. En daarbij horen ook bijzondere verjaardagscadeaus voor 18 jarigen! Gelukkig is er nog zo iets als Radbag. Bij ons vind je de leukste, de origineelste, en simpelweg de beste verjaardagscadeau ideeën. Cadeaus en gadgets waar elke 18 jarige van droomt, en waarmee de eerste kater - je bent tenslotte meerderjarig - meteen doorgespoeld kan worden. Oké. Je vind bij ons misschien geen eerste auto. Of rijbewijs. Maar dat maken we met onze originele verjaardagscadeaus ongetwijfeld goed. 

Eindelijk 18 - eindelijk vieren!

Verrassend genoeg kunnen we onze 18e verjaardag nog goed herinneren! Aah, die goede oude tijd. Toen we nog dachten dat volwassen worden nog iets positiefs was. Toen we we nog overtuigd waren dat het leven pas begon op de 18e verjaardag. Klinkt als een bende bejaarden met heimwee. Nee, begrijp ons niet verkeerd. 18 jaar worden is top! Het feest en de bijhorende verjaardagscadeaus alleen al maakt het de moeite waard. De bijhorende verantwoordelijkheden bij het volwassen-worden... Net iets minder top. Maar kom. Beginnen we bij het begin - de verjaardagscadeaus! Met een 18e verjaardag mag het allemaal wel een stukje origineler, een stukje verrassender, nietwaar? Gedaan met saaie en voorspelbare verjaardagscadeaus. Think big! 

Verjaardagscadeau ideeën voor elk budget

We schrijven wel over epische verjaardagscadeaus voor een 18e verjaardag, maar laat ons eerlijk zijn... Op die leeftijd hebben/hadden we spijtig genoeg nog geen goed gespijsde bankrekening. Ideeën, plannen en dromen in overvloed, maar geld? Dat was een probleem voor later. Welnu. Gelukkig is er nog Radbag. Wij zijn ook ooit, in een nog-niet-zo-heel-ver verleden, jong geweest. Daarom hebben we verjaardagscadeaus voor elk budget. Goedkopere verjaardagscadeaus waarvoor je niet meteen in het rood moet gaan, en verjaardagscadeaus voor de net iets beter gevulde bankrekening. En natuurlijk verjaardagscadeaus voor iedereen in je leven. Ja. Letterlijk ie-de-reen! Moest je op deze pagina nog niet het verjaardagscadeau van je dromen gevonden hebben, kan je natuurlijk ook nog even een kijkje nemen bij onze verjaardagscadeaus voor mannen en onze verjaardagscadeaus voor vrouwen. Een beetje keuze kan geen kwaad, toch?

Het perfecte verjaardagscadeau voor 18 jarigen

Het perfecte verjaardagscadeau voor 18 jarigen? Een episch feest met alle vrienden tot de vroege uurtjes, gevolgd door een katerloze ochtend waarop je rijbewijs en autosleutels op een schoteltje worden afgeleverd. Vervolgens even naar de supermarkt touren, en met een grote grijns een krat bier of fles wijn kopen om je volwassen leven in stijl in te zetten. Zo stellen we het ons althans graag even voor. 18 jaar worden linken we op een of andere manier ook steeds weer aan alcohol. Dus waarom geen leuk verjaardagscadeau in dezelfde richting? Een bierwereldreis bijvoorbeeld? Of een DIY bierset? Of een gigantisch wijnfles-glas? Keuze genoeg! Maar pssst. Weet ook dat de katers zwaarder en zwaarden worden naarmate je ouder wordt. Geniet er dus van nu je nog jong bent!

Originele verjaardagscadeaus die elke 18 jarige zich wenst

Dat de 18e verjaardag meer is dan een gewone verjaardag hebben we nu al wel bevestigd. Dat het verjaardagscadeau bij een 18e verjaardag net een tikkeltje meer mag zijn, staat ook buiten kijf. Maar toch is het niet altijd gemakkelijk om een origineel verjaardagscadeau te vinden. Er zijn hoge verwachtingen om in te lossen! Gelukkig hebben wij onze verjaardagscadeaus alvast even voorgesorteerd op deze pagina. Je vindt toch niet meteen je gading? Neem dan een stapje terug en shop bij al onze verjaardagscadeaus!

radbag.nl wurde bei Trusted Shops mit 4.2 von 5.00 Sternen bewertet - basierend auf 910Bewertungen.